Tuča u tržnom centru u Prizrenu zbog nepoštovanja mera; Više osoba privedeno

FOTO: KoSSev

Izvor: Klan Kosova (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, osim naslova koji je adaptiran)

Ovog nedeljnog poslepodneva došlo je do ozbiljnog incidenta u tržnom centru u Prizrenu.

Klan Kosova javio je ranije da je do sukoba u ovom tržnom centru došlo između obezbeđenja i pojedinih građana, a zbog nenošenja maske.

Dvojici osumnjičenih za ovaj incident određeno je zadržavanje do 48 sati, dok je trojici povređenih ukazana lekarska pomoć, prenosi Klan Kosova.

Slučaj je za Klan Kosova potvrdio portparol policije u Prizrenu, Šaban Osmanolaj (Shaban Osmanollaj).

„Oko 16.39 policija je dobila informaciju o tuči u tržnom centru u Prizrenu. Slučaj je okarakterisan kao lakše telesne povrede, dvojici osumnjičenih je određeno 48-časovno zadržavanje, dok su tri povređene osobe nakon ukazane lekarske pomoći puštene kući“.

KoSSev: Prištinska Koha izvestila je večeras takođe o tuči u tržnom centru u Prizrenu.

Međutim, ovaj medij piše da je do tuče došlo u 18.45, kao i da su četiri osobe sprovedene u stanicu, a da će trojici biti određeno zadržavanje do šest sati.

Pozivajući se na potvrdu portparola policije za region Prizren, Veseljija Gašija (Veseli Gashi), Koha javlja da su osim građana u tuči učestvovali i pripadnici obezbeđenja tržnog centra.

Gaši je ujedno potvrdio da je sukobu prethodilo nepoštovanje mera protiv kovida.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.