Tribuna: "Jablanović nasilno udaljen iz svojih kancelarija"

Izvor: Telegrafi (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, osim imena članova porodica, umesto kojih objavljujemo inicijale)Po nalogu paralelnog gradonačelnika Leposavića, Zorana Todića, zvanog "Zuzi", aktuelni gradonačelnik, izabran na poslednjim lokalnim izborima, u skladu sa zakonima Kosova, Dragan Jablanović – udaljen je iz kancelarija. Dragan Jablanović je otac bivšeg ministra u vladi Mustafe, Aleksandra Jablanovića.

Prema fotografijama Gazete Tribune, u udaljivanju Jablanovića učestvovale su i majka i sestra predsednika liste Srpska, Slavka Simića. 

Fotografije sa današnjeg incidenta na licu mesta, na kojima se navodno vide članovi porodice predsednika Srpske, možete pogledati OVDE

Majka R.S. i sestra S.S. su, kao što se vidi na fotografijama, aktivno učestvovale u skupu ljudi za udaljivanje gradonačelnika Dragana Jablanovića.

Nezvanično saznajemo da su tenzije porasle nakon cepanja dve struje u Srpskoj.

Podsetimo, Aleksandar Jablanović registrovao je svoju stranku pod nazivom "Stranka kosovskih Srba", zasnovanu i potpuno u skladu sa Ustavom Republike Kosovo.

Iako nije potvrđeno, prema izjavama svedoka sa lica mesta, Jablanovića nazivaju izdajnikom, upravo zbog ovih akcija.23:40 KoSSev: O tome šta se dešavalo danas u opštini Leposavić, kasno večeras izvestio je i naš portal o čemu čitajte u POSEBNOJ VESTI 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.