Tri hica na vozilo Kosovske policije parkirano ispred bolnice noćas

Jutros, oko 2 časova, nepoznata lica pucala su sa tri hica na vozilo Kosovske Policije ispred mitrovičkog zdravstvenog centra. U trenutku pucnjave u vozilu nije bilo policajaca, a vozilo je oštećeno, potvrdio je za KoSSev zamenik regionalnog komandira Kosovske policije, Besim Hoti. Traga se za jednim licem za koje se veruje da je osumnjičeno. 

"Dok je policija bila u bolnici, kako bi uzela podatke povređenih u vezi sa slučajem pucnjave ispred Crne dame, na policijsko vozilo koje je bilo parkirano ispred bolnice je pucano sa tri hica i oštećeno je," rekao je Hoti. On je, međutim, naglasio da povređenih nema i da niko od pripadnika policije nije bio u vozilu. 

"Ali, moram da naglasim da je policijsko vozilo bilo parkirano i da je bilo prazno. Policajci su, dok su uzimali podatke primljenih na odeljenje, čuli pucnjavu i kada su izašli videli su da je pucano u njihovo vozilo," podcrtao je Hoti. 

Incident se dogodio ubrzo nakon što je došlo do pucnjave ispred diskoteke Dama. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.