Ekološko nasleđe Mitrovice

Poštovana,

Redakcija KoSSev portala poziva Vas, i sve koji se bave problemom zaštite životne sredine da našoj redakciji dostavi paket informacija o vašim aktivnostima u vezi sa stanjem životne sredine u Kosovskoj Mitrovici i šire. Pitanje životne sredine u našem gradu je od životne vežnosti te Vas stoga ohrabrujemo da Vaše informacije dostavite medijima i na taj način informišete javnost.

Naša redakcija do sada, osim jedanput, nije primila ni od koga ni jedno obaveštenje, niti saopštenje, o bilo kakvim aktvnostima, ili akcijama koje ukazuju na stanje životne sredine u našem okruženju, ili koje promovišu i podižu javno svest u vezi sa ovim problemom, te s toga nismo ni mogli propratiti aktvinosti ako ih je bilo na terenu.

Tragom Vašeg pitanja kontaktirali smo i lokalnu radio stanicu, Radio kontakt plus, i oni su nam odgovorili da se ne osećaju "prozvanim povodom ovog pitanja".Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.