Treća akademija „Podrži me“ sutra u Zvečanu

Udruženje "Podrži me"

Treća po redu akademija Udruženja roditelja „Podrži me“ pod istoimenim nazivom, biće održana sutra u podne u Domu kulture „Trepča“ u Zvečanu.

Kao i prethodnih godina velika pomoć ovom Udruženju stigla je iz Republike Srpske i od Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji na čijem je čelu Milorad Arlov, koji je i pokrenuo akciju za prikupljanje novčanih sredstava za izgradnju Dnevnog centra „Podrži me“ za 144 dece i mladih sa poteškoćama u razvoju.

Akcije prikupljanja sredstava za ovaj Dnevni centar sprovedene su tokom novembra i decembra prošle godine preko humanitarnog broja Telekoma kao i lokalnih zajednica R. Srpske, dodaju iz ovog Udruženja roditelja.

Ovo udruženje bavi se isključivo pružanjem pomoći i podrškom roditeljima i deci sa poteškoćama u razvoju i lečenjem bolesne dece sa Severa Kosova i Metohije, poručuju iz ovog Udruženja.

Udruženje roditelja „Podrži me“  iz Kosovske Mitrovice postoji već tri godine i prvo je udruženje koje okuplja roditelje dece sa smetnjama u razvoju na prostoru Kosova i Metohije.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.