Trajković: Policija izvršila uviđaj, istraga je u toku

Još uvek nema informacija u vezi sa slučajem paljenja automobila pravnog zastupnika opštine Gračanica Negovana Šaranovića, kazao je komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

"Slučaj je prijavljen policiji sinoć oko 20 časova. Ekipa Policije Kosova izašla je na lice mesta i obavila uviđaj, ali još uvek nema nikakvih informacija," kazao je za RTV Kim komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Pročitajte još:

Gračanica: Zapaljen automobil sekretaru Privremenog organa

Rukovodioci opštine Gračanica u proteklih nekoliko meseci dobijaju preteće poruke, a početkom decembra nepoznati počinioci su zapalili automobil i ostavili preteću poruku na ulaznim vratima direktoru gračaničke bolnice Nebojši Milovanoviću.

"O tim incidentima se vodi regionalna istraga, nemam više informacija," kazao je Trajković.

Bratislav Trajković nije želeo da komentariše izjavu gradonačelnika Gračanice koji je kazao "da je, nakon tri ili četiri slučaja paljenja automobila, i ovo rezultat nerada policije ili je potrebno da nas sve žive spale da bi policija počela da radi svoj posao".

RTV Kim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.