Tom Gaši napustio studio tokom debate sa Miljaimom Zekom

Tom Gaši Miljaim Zeka
FOTO: Gazeta Express

Izvor: Gazeta Express (Deo teksta je izvorno preveden sa albanskog)

Advokat Tom Gaši (Tomë Gashi) i novinar Miljaim (Milaim) Zeka vređali su jedan drugog direktno u emisiji, a zatim je Gaši napustio studio.

Prvu reč uzeo je Miljaim Zeka, koji je Tom Gašija nazvao Miloševićevim sudijom.

„Neću se upuštati u banalno vređanje sa čovekom kao što je Tom Gaši, koji je do 1993. bio Miloševićev sudija. On je bio čitav svoj život nadničar Srbije“, rekao je Zeka.

Dalje je govorio o dokumentima koje je Gaši objavio.

„Što se tiče dokumenata koje je javno objavio, on je namerno pogrešno informisao javnost“, rekao je Zeka.

U međuvremenu, Gaši je rekao da nije imao mišljenje o ovom pitanju, a Zeka je počeo sa psovkama.

Odmah zatim Gaši je uz psovke i uvrede napustio studio.

„Ne zovite me da razgovaram sa kondomima“, dodao je Gaši.

KoSSev: Podsetimo, sukob između Zeke i Gašija koji je advokat u udruženju veterana „OVK“ traje još od prvih hapšenja Specijalnog tužilaštva u Prištini krajem prošlog meseca.

Tom Gaši je nedavno objavio dokumenta u kojima tvrdi da je Zeka svedočio protiv „OVK“ u Specijalnom sudu, a nakon čega je Zeka podneo tužbu protiv Gašija.

Zeka je ujedno optužio Gašija da je „saradnik Srbije“, te da ga je zato smenio kosovski predsednik, sa mesta pravnog savetnika.

Zatim su počele i međusobne uvrede.

Gaši je Zeku u Pressingu na T7 nedavno nazvao idiotom, čudovištem i kondomom za mnoge namene. Zeka mu je potom uzvratio „odgovoriti Gašiju isto je kao odgovoriti prostitutki iz Hamburga. Tom Gaši je čovek koji se bavi prostitucijom kosovske pravde“, rekao je potom Zeka, a prenela Gazetu Express.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.