Todić donirao opremu policijskoj stanici u Leposaviću

 

Gradonačelnik Leposavič donirao policijij
Foto: Leposavić portal, Fejsbuk

Pet alkometara, jedan multifunkcijski laserski štampač kao i tri inkdžet štampača u boji, uručio je danas predsednik opštine Leposavić, Zoran Todić policijskoj stanici u ovoj opštini, a u prisustvu šefa operative regiona Sever Aleksandra Filipovića i v.d. komandira stanice u Leposaviću Igora Vukadinovića.

Ova oprema donirana u cilju poboljšanja uslova rada policijske stanice, naglasio je Todić i dodao da je ovim gestom „pokazao koliko je važno za opštinu i građane Leposavića dobro funkcionisanje policijske stanice“.

„Ovim gestom potvrđena je posvećenost gradonačelnika opštine Leposavić da se zajedničkim naporima stvori što bolji bezbednosni ambijent za građane“, istakao je šef operative za region Sever, Aleksandar Filipović.

Todić se zahvalio pripadnicima policije na predanom radu ali i najavio još jaču saradnju između ove dve institucije.

Todić je juče posetio i Šaljsku Bistricu – oblast leposavićke opštine u kojoj žive Albanci, darivajući decu paketićima a škole računarima.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.