TO Gračanice: Javni poziv za obuku konobara

Turistička organizacija Gračanice i ove godine organizuje besplatnu obuku konobara s ciljem poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i mogućnosti zapošljavanja za mlade koji žive na teritoriji ove opštine.

Sve zainteresovane osobe i ugostitelji mogu se prijaviti svakog radnog dana od 9 do 15 časova, najkasnije do trećeg juna putem mejl adrese [email protected], na broj telefona +38138748267 ili lično u prostorijama TO Gračanice na trećem spratu zgrade Tržnog centra.

Obuka, koja će trajati od trećeg do trinaestog juna, sastojaće se iz teorijskog i praktičnog dela, a nakon realizacije nastavnog plana polaznici će polagati završni ispit i dobiti sertifikate.

Obuka je predviđena za 10 nezaposlenih koji su zainteresovani za rad na poziciji konobara, besplatna je i svim učesnicima obezbeđena je literatura neophodna za polaganje završnog ispita.

Za obuku mogu da se prijave svi zainteresovani starosti od 16 do 35 godina, a TO Gračanice posebno ohrabruje žene i pripadnike romske zajednice.

Obuka se organizuje u okviru projekta „Promocija i održivi razvoj turizma u opštini Gračanica“, koji finansira opština Gračanica.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.