TO Gračanica organizuje obuku za kuvare

Kuvari
FOTO: TO Gračanica

Turistička organizacija Gračanice u sklopu projekta „Promocija i razvoj tradicionalne gastronomije u opštini Gračanica“ organizuje obuku za kuvara radi unapređenja znanja i veština za obavljanje poslova kuvara.

Iz ove organizacije su naveli da je obuka besplatna, a prijava traje svakog radnog dana od 9 do 16 časova, sve do 26.01.2022. godine. Početak obuke je planiran za 01.02.2022.

Ujedno pozivaju sva nezaposlena lica i ugostitelje koji žele da pobošaljšaju kvalitet svojih usluga, kao i one koji žele da se profesionalno razvijaju radeći u ugostiteljskoj industriji.

Navode i da posebno ohrabruju žene i pripadnike romske zajednice da se prijave.

Prijave se mogu podneti putem mejla, togracanica@gmail.com, zatim lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice, ulica Cara Lazara, Tržni centar III sprat, 038/748-267 ili u Info centru TO Gračanice (prodavnica suvenira). 

Kako je saopšteno, obrazac za prijavu se može pronaći i na sajtu TO Gračanica, togracanica@org.

Ovu obuku će voditi predstavnici ugostiteljske struke, a dizajnirana je tako da zainteresovanim licima omogući da unaprede svoja znanja i veštine kroz rad u stvarnim radnim uslovima, naveli su.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.