TO Gračanica objavila pobednike takmičenja „Najlepše dvorište opštine Gračanica“

najlepše dvorište opštine gračanica
FOTO: TO Gračanice

Turistička organizacija Gračanice objavila je juče pobednika takmičenja „Najlepše dvorište Gračanice“.

U takmičenju je učestvovalo ukupno devet dvorišta čiji vlasnici, kako navodi TO Gračanice, ulažu svakodnevno puno ljubavi, pažnje i rada u sređivanje, te im je ocenjivanje i odabir pobednika bio veoma težak.

Za ocenjivanje dvorišta bila je zadužena petočlana komisija koju su činili tri člana iz Turističke organizacije Gračanice, jedan član JKP „Ekologija“, dok je peti član bio inženjer poljoprivrede.

Svaki od članova komisije ocenjivao je sve učesnike takmičenja, a nakon toga su tim glasovima dodati glasovi sa društvenih mreža (Fejsbuka i Instagrama).

Na osnovu ukupnog zbira glasova prvo mesto osvojio je Milorad Smiljić iz Novog Naselja, drugo mesto Momčilo Grbić iz Donje Gušterice, dok je treće zauzeo Moma Đokić iz Lapljeg Sela.

Iz Turističke organizacije Gračanice čestitaju pobednicima, a ostalim učesnicima se zahvaljuju uz želju da se sledeće godine ponovo prijave na konkurs.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.