Tači nastavio sa lečenjem na Klinici za urologiju u Prištini

Hašim Tači, G
FOTO: Gazeta Express

Kosovski predsednik Hašim Tači, nastavio je danas sa lečenjem na Klinici za urologiju u Prištini, saopštili su iz kosovskog predsedništva.

Tači je nastavio lečenje na Klinici za urologiju Univerzitetskog kliničkog centra Kosova, nastavlja sa preporučenom terapijom i u stabilnom je stanju, dodaje se u saopštenju.

Kosovski predsednik ponovo se zahvalio zaposlenima u UKCK i Klinici za urologiju na profesionalnom lečenju i ukazanoj nezi.

Podsetimo, kosovski predsednik je juče primljen na Kliniku za urologiju zbog problema sa bubrezima, gde je nakon kraćeg lečenja pušten kući.

U međuvremenu, kako je javila prištinska Gazeta, bivši pripadnik „OVK“ iz Srbice ponudio je bubreg Tačiju, sa kojim je učestvovao u aktivnostima tokom rata.

Veteran „OVK“, Zekir Ređepi (Zeqir Rexhepi), kazao je da se ne bi štedeo i ustručavao da pomogne svojim drugovima, nakon što je čuo da je predsednik bolestan i da je zatražio lekarsku pomoć.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.