„Svi za Kosmet“ i ove godine u akciji prikupljanja sredstava za paketiće deci sa Kosova

FOTO: HO Svi za Kosmet

Humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ i ove godine pokreće akciju s ciljem prikupljanja sredstava za paketiće za decu širom Kosova i Metohije.

Akcija se organizuje devetu godinu zaredom.

„Nakon prošlogodišnjeg uspeha, kada smo složno, uz pomoć plemenitih ljudi, sproveli akciju sakupljanja priloga u više od 110 gradova u 13 država sveta i podelili 16.700 paketića ukupne vrednosti oko 400.000 evra, pozivamo sve da to dobro delo ponovimo i ove godine“, navode iz ove organizacije.

Ujedno podsećaju da su tokom prošlogodišnjeg poduhvata paketićima obradovali mališane u čak 234 mesta.

„Ubeđeni smo da ćemo, zahvaljujući građanima velikog srca i društveno odgovornim kompanijama, taj rezultat ponoviti i ove godine“, ističu.

Prikupljanje darova traje do 29. decembra, a zainteresovani se mogu priključiti doniranjem slatkiša, igračaka i novca za pravljenje prazničnih paketića za mališane, koji će im biti podeljeni za srpsku novu godinu i Savindan.

Detaljne informacije o punktovima na kojima možete volonterima organizacije „Svi za Кosmet“ predati poklone, kao i instrukcije za sve vrste elektronskih donacija, možete pronaći OVDE.

Radio Kontakt PlusPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.