Svečlja ponavlja: ​​Pozivam počinioca da se preda

Izvor: Kallxo (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, jučerašnje izdanje)

Ministar unutrašnjih poslova Kosova, Dželjalj Svečlja (Xhelal Sveçla), ponovo je pozvao građane koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa trostrukim ubistvom u Glođanu da sarađuju sa nadležnim institucijama. Takođe je dao ultimatum ubici da se preda.

„I na konferenciji za novinare i ovde pozivam počinioca da se preda. Ako je bilo saradnika, pozivam i njih da se jave i predaju policiji. Svako ko pomaže ubici postaje saučesnik. Građani koji mogu da imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa slučajem, neka sarađuju sa nadležnim institucijama, koje su od sinoć mobilisane kao nikada do sada radi što bržeg rasvetljavanja slučaja i hvatanja izvršitelja ili izvršioca“, napisao je Svečlja.

Takođe je rekao da su u potpunosti posvećeni rasvetljavanju ovog ozbiljnog slučaja, kako bi se ublažili bol i brige porodice“.

Pročitajte još:

KIA učestvuje u istrazi, policija tvrdi i dalje da se ne radi o terorističkom aktu

Direktor policije: Ispitujemo dva do tri traga

Pucnjava u Glođanu kod Dečana, stradala dva učenika i vozač autobusaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.