Mrlja nalik nafti i dalje plovi Ibrom, još uvek bez informacija o kakvoj supstanci je reč

Supstanca sa višebojnim odsjajem koji je tipičan za naftne derivate i dalje pluta na površini reke Ibar u Kosovskoj Mitrovici. Dvadeset i četiri sata od kada je prvi put primećena, zvanične potvrde o tome o kakvoj je supstanci reč, kao i gde se nalazi izvor – još uvek nema. 

Supstanca nalik nafti i sličnog mirisa, od juče plovi Ibrom kroz Kosovsku Mitrovicu, uz obalu, sa severne strane reke. Voda je vidno zaprljana.

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, izjavio je danas za KoSSev da je policija dobila anonimnu dojavu da je primećeno da se masna mrlja kreće iz pravca Košutova ka Kosovskoj Mitrovici.

Radović za sada nije imao druge informacije o ovom slučaju.

Naša redakcija kontaktirala je i portparola stanice Kosovske policije u Južnoj Mitrovici, Avnija Zahitija, koji nam je kazao da nije upoznat sa slučajem.

Kako su nam juče čitaoci javili, mrlja je primećena oko 15 časova, a izvor se, prema onome što su oni videli, nalazi u neposrednoj blizini radova koji se vrše na južnoj strani obale, preko puta naselja Tri solitera.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.