Srpska lista u Leposaviću obišla meštane Kamenice

FOTO: „Leposavić Portal“

Gradonačelnik opštine Leposavić Zoran Todić i kandidat Srpske liste za poslanika Slavko Simić obišli su danas završne radove na rekonstruisanom visećem pešačkom mostu u selu Кamenica.

Tamo su se sreli sa meštanima. Ovaj viseći mostić je njihova najbliža komunikacija meštana do magistralnog puta od Raške prema Кosovskoj Mitrovici.

FOTO: Leposavić Portal

„Naša obaveza i zadatak je da radimo i stvaramo uslove za što kvalitetniji život svih naših stanovnika. Кao što smo rekonstruisali ovaj most, koji je bio značajno oštećen i nije bio za upotrebu, danas imamo priliku da ljudi mogu slobodno da se kreću preko njega. Mi ćemo se kao lokalna samouprava i u periodu ispred nas truditi da odgovorimo zahtevima meštana i u saradnji sa državom Srbijom rešimo probleme i stvorimo što bolje uslove za život“, rekao je Todić, a vest o tome prenosi Fejsbuk stranica ove opštine.

FOTO: Leposavić Portal

„Možemo da se pohvalimo da smo u proteklih nekoliko godina u saradnji sa ovim opštinskim rukovodstvom, doživeli jedan procvat. Prošle godine u septembru, dobili smo asfaltiranje dva kilometra puta, takođe smo imali veliku podršku u izgradnji naše crkve, veliko prisustvo opštinskih funkcionera i predstavnika Srpske liste, koji nas zdušno podržavaju u tome da organizujemo doček izuzetno velikog broja prijatelja iz Srbije, po čemu je Кamenica jako ponosna i poznata“, rekao je predstavnik sela Miodrag Radovanović.

FOTO: Leposavić Portal

U toku je predizborna kampanja za kosovske vanredne izbore 14. februara. O tome opširnije na našoj tematskoj stranici.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.