Srpska lista od vrata do vrata : „Bedem odbrane“

Foto: Srpska lista, Fejsbuk

Srpska lista nastavlja sa kampanjom, ovog puta od vrata do vrata. Kandidati ove liste za poslanike Miljana Nikolić, Verica Ćeranić i Igor Simić su danas zajedno sa aktivistima Srpske liste, obilazili građane u Severnoj Mitrovici i ukazali im na značaj predstojećih izbora ali ih i pozvali da u nedelju 14. februara izađu na birališta i pruže podršku Srpskoj listi da nastavi borbu za srpski narod.

„Srpska lista je bedem odbrane nacionalnih interesa unutar institucija, i samo jaka i snažna podrška građana su garant da ćemo nastaviti da radimo, gradimo i stvaramo bolje uslove za život naših građana“ poručili su danas kandidati Srpske liste.

Osim što ih raduje visoka svest i odgovornost koju pokazuju građani u svim izbornim procesima, Srpska lista uverena je i da će ovog puta pobediti – srpska sloga i srpsko jedinstvo.

Sa druge strane, ističu da „za razliku od drugih koji se hvale podrškom Albanaca i Kurtija, Srpska lista se hvali podrškom predsednika Aleksandra Vučića i srpskog naroda“.

A da građani nisu krili iznenađenje i oduševljenje zbog današnje posete kandidata Srpske liste njihovim domovima, uvereni su i iz Srpske liste.

U toku je predizborna kampanja za kosovske vanredne izbore 14. februara. O tome opširnije na našoj tematskoj stranici.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.