Na humanitarnom bazaru „Za Magdalenu“ prikupljeno skoro 180 hiljada dinara

Foto: Kossev

Na humanitarnom bazaru koji je održan danas na šetalištu u Kosovskoj Mitrovici – za lečenje šestogodišnje Magdalene Nedeljković, prikupljeno je ukupno 179.400 dinara. Ceo kolektiv grudnog odeljenja mitrovičkog Zdravstvenog centra prikupio je 500 evra.

Na bazaru bili su izloženi raznovrsni proizvodi koje su donirali humani ljudi. Na štandovima su se našla raznovrsna peciva, kiflice, pite, projice, medenjaci, kolači, kao i plišane igračke, knjige, nakit i ručni radovi.

Organizator današnjeg bazara bila je grupa volontera „Da život pobedi“.

Svoj doprinos u okviru ove akcije dao je i kolektiv grudnog odeljenja Zdravstvenog centra, koji je za lečenje male Magdalene prikupio novčana sredstva u iznosu od 500 evra.

Foto: KoSSev

Prethodno su mališani iz Kosovske Mitrovice za vikend, u subotu i nedelju, samoinicijativno organizovali humanitarnu akciju, gde je prikupljeno 28.000 dinara.

Šestogodišnja Magdalena boluje od tuberozne skleroze, za čije lečenje  je potrebno oko 250.000 evra, plus dodatni troškovi, u Hjustonu u SAD.

Ukoliko želite da pomognete, u akciju prikljupljanja pomoći je uključena i fondacija Budi human pa sve podatke možete pronaći na njihovoj stranici

Pročitajte još:

Operacija u Hjustonu od 250.000 evra, za normalan život male Mitrovčanke

Maloj Mitrovčanki potrebna pomoć humanih ljudi: Za MagdalenuPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.