„Srpska“ i GI SDP u petom danu kampanje

Završni dan kampanje GI "Sprska" će obeležiti velikim brojem aktivnosti, od kojih izdvajamo posetu "Narodnoj tehnici" i susret sa građanima.

Prema saopštenju štaba GI "Srpska", njihov kandidat za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice, Goran Rakić, danas će dodeliti donaciju – dva računara, Narodnoj tehnici u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, koju je obezbedila lokalna kompanija "VIVA PRO TEAM". Za 14 časova je zakazano predstavljanje plana i programa stranke i razgovor Gorana Rakića sa sugrađanima na štandu GI "Srpska", na trgu Šumadija.

A na drugoj strani, nakon relativno mirnog dana u javnosti, za danas, u 12 časova, na trgu Šumadija, u Severnoj Kosovskoj Mitrovici je zakazana završna konferencija GI "Srbija, demokratija, pravda" – Oliver Ivanović.

Poziv za današnji događaj je objavljen i na Facebook stranici GI SDP, koji prenosimo u celosti:

"Pozivamo sve Mitrovčane, svoje članove, simaptizere, prijatelje i slobodoljubive građane da dođu na završnu konferenciju GI 'Srbija, demokratija, pravda – Oliver Ivanović'.

Pokažimo koliko nas ima, da smo sa Oliverom Ivanovićem do pobede, do slobode!

P.S. Dolazak na našu završnu konvenciju nije radna obaveza, već zadovoljstvo".

Podsetimo, juče je Opštinski odbor Demokratske stranke u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, odlučio da na izborima 23. februara podrži GI SDP – Oliver Ivanović.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.