Sporazum pre zasedanja

Izvor: RTK2/Koha ditore (tekst je izvorno preuzet i nije lektorisan)
 
Očekuje se da blok DSK-ABK-Inicijativa danas ozvaniči sporazum sa ”Samoopredeljenjem”. Lideri opozicionog bloka razgovarali do kasno u noć. Izvori sa sastanka lidera su izjavili za portal Koha.net da je sporazum u načelu postignut. ”Ostali su još neki detalji koje će razmotriti ”Samoopredeljenje”, prenosi ”Koha ditore”.
 
”Danas pre podne lideri će se još jednom sastati i poslati saopštenje medijima ili održati zajedničku konferenciju za štampu”, rekao je anonimno izvor portala.
 
Očekuje se da će blok DSK-ABK-Inicijativa za Kosovo i Pokret ”Samoopredeljenje” danas pre početka konstitutivnog zasedanja Skupštine ozvaničiti načelno postignut sporazum o zajedničkoj vladi. 
 
Izvori sa sastanka koji je održan u sredu u kasnim satima između lidera ovih političkih partija je rekao za portal Koha.net, da je sporazum u načelu postignut. 
 
”Ostali su su još neki detalji koje će razmotriti ”Samoopredeljenje”. Sutra ujutro u 8:30 ili 9:00, lideri će se još jednom sastati i poslati saopštenje medijima ili održati zajedničku konferenciju za štampu”, rekao je anonimno ovaj izvor.
 
Izabrani poslanik ”Samoopredeljenja” Ilir Deda, je na svom statusu na fejsbuku u sredu uveče naznačio da je sporazum blizu. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.