Šokantno svedočenje 10-godišnje devojčice: Zvala sam dedu, majka je bila oblivena krvlju, tate više nije bilo

Sot.com.al

Izvor: Gazeta Express (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Šokantno svedočenje desetogodišnje ćerke Luljzima Cukuta (Lulëzim Cukut) i Manjole Cukut (Manjola Cukut), žene koju je suprug ubio u subotu uveče.

Maloletnica je rekla da su se roditelji često svađali uz nasilje, pa je sa pokojnom majkom bila u policiji, gde je takođe podnela prijavu za nasilje u porodici, odakle su dobili naloge za zaštitu.

U noći teškog zločina, troje dece bračnog para je spavalo, ali probudila ih je vriska njihove majke, čije su beživotno telo potom zatekli u toaletu, obliveno krvlju.

„Moj otac je više puta zlostavljao majku. Moja majka i ja bile smo primorane da idemo u policiju. Sud je odredio zaštitu majci. Tih dana ju je otac ponovo silovao i vređao. Zatim smo zaspali, nakon otprilike sat vremena čula sam vrisak i probudila se. Čim je majka pobegla u kupatilo, kupatilo se zatvorilo. Pozvala sam dedu, rekla mu da pozove policiju i hitnu pomoć. Moj brat, sestra i ja probudili smo se od buke, otvorili vrata i ugledali majku prekrivenu krvlju. Otac je otišao. Onda je došla policija“.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.