SLS na kraju predizborne kampanje: Borićemo se za razvoj i opstanak

Samostalna liberalna stranka danas je zvanično završila kampanju za kosovske lokalne izbore koji se održavaju u nedelju. Ocenjuju da je njihova stranka "jedina stranka koja za sobom ima ostvarene rezultate".

"Započeli smo izgradnju bolnice u Badovcu, sagradili obdaništa, stambene zgrade, starački dom, sportski i tržni centar, uredili rečna korita, uličnu rasvetu i još mnogo toga," navodi se u saopštenju dostavljenom medijima. 

Boriće se za – dodaju – ekonomski i poljoprivredni razvoj, opstanak, očuvanje identiteta i kulturnog nasleđa, učešće građana u odlučivanju, socijalnu zaštitu, jednaku šansu za sve.

"Zato 22. oktobra izađite na izbore i glasajte za broj 96 – Samostalnu liberalnu stranku, jer glasanjem za Samostalnu liberalnu stranku glasate za čoveka koji će zastupati vaše interese," zaključuju.


Pročitajte još: 

SLS u Lepini i Preocu: Nezaposlenost i odlaganje smeća glavni problemi meštana

Predizborna kampanja: PKS sa meštanima u Leposaviću, SLS u Skularevu

SLS u Suvom Dolu: "Neko ima pravo da živi dostojanstveno, nekom se to pravo uskraćuje"

SLS nastavila predizbornu kampanju u Badovcu

SLS započela kampanju: "Ne borimo se za većinu, već za pravdu i principe"

Detaljnije o lokalnim izborima u nedelju i predizbornoj kampanji čitajte na našoj tematskoj stranici "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.