Škola glume Narodnog pozorišta u Prištini nastavlja sa radom u Domu kulture Gračanica u sredu, 10. marta

Škola glume Narodnog pozorišta u Prištini nastavlja sa radom u Domu kulture Gračanica u sredu, 10. marta 2021. godine.

Škola glume je nastala u organizaciji Narodnog pozorišta u Prištini sa privremenim sedištem u Gračanici i Doma kulture Gračanica. Besplatna je i predviđena je za dečake i devojčice školskog uzrasta.

Tokom časova, profesionalni glumci i glumice Narodnog pozorišta u Prištini pokušaće da prenesu polaznicima znanje koje su stekli tokom godina školovanja i rada. Nastavu će voditi glumica NPP-a, rediteljka i spisateljica Radmila Knežević, članice ovog ansambla Jasmina Stojiljković i Tamara Tomanović, kao i mlada glumica Nastasija Staša Stojsavljević.

Organizatori naglašavaju da će nastava biti organizovana uz strikno poštovanje antiepidemijskih preporuka i mera protiv širenja virusa kovid-19.

Svi zainteresovani za pohađanje Škole glume se mogu prijaviti do 9. marta u Domu kulture Gračanica. Dodatne informacije se mogu dobiti telefonom (038/65-488), elektronskom poštom (domkulturegracanica@gmail.com), kao i na Fejsbuk stranici Doma kulture.

RTV Kim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.