Sinoć uhapšenom u Bošnjačkoj određen 48-časovni pritvor

kosovska policija bošnjačka
FOTO: KoSSev

U Bošnjačkoj mahali juče posle 17 časova priveden je muškarac, kako je potvrđeno za KoSSev, zbog kršenja sudske naredbe u vezi sa brakorazvodnom parnicom i odlukom suda o starateljstvu deteta. Jedno od četvoro dece koje ima sa bivšom suprugom i koje je povereno majci, nije vratio u određenom roku.

O sinoćnom hapšenju u ovom naselju u severnom delu Mitrovice, više detalja danas je saopštila Kosovska policija u 24-časovnom izveštaju.

Navode da se hapšenje dogodilo tačno u 17.30 u ulici Oslobođenja.

Žena koja je prijavila slučaj, navodi KP, u policiji je izjavila da njen bivši suprug, sa kojim ima četvoro dece, nije ispoštovao sudsku naredbu o starateljstvu nad najmlađim detetom.

„Troje dece od četvoro bilo je povereno na čuvanje ocu, dok je najmlađe dete pripalo majci. Navedeni osumnjičeni (otac) nije poštovao naredbu suda kojom je određeno da se malo dete uzima određenim danima i da se posle četiri sata vraća majci“, objasnili su iz KP.

Zbog toga, on je sinoć lišen slobode i odlukom tužioca određen mu je pritvor do 48 sati.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.