Severna Mitrovica: Ubistvo iz vatrenog oružja, priveden potencijalni osumnjičeni

10:40 – Priveden potencijalni osumnjičeni

Iz Kosovske policije za KoSSev upravo je potvrđeno da je u pitanju ubistvo vatrenim oružjem. Privedeno je jedno lice – mogući potencijalni osumnjičeni. Identitet ubijenog još uvek nije utvrđen. 

U međuvremenu, Novosti su objavile više detalja o ovom slučaju. Pročitajte OVDE.

"Sudski istražitelji, zajedno sa tužiocem i forenzičarima, utvrdili su da je u pitanju ubistvo. Prema informacijama sa terena, na telu je vidljiva jedna prostrelna rana od vatrenog oružja," kazao je za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za Sever, Besim Hoti.

Dodao je da policija traga za mogućim svedocima, kao i da se ispituju okolnosti ubistva.

08:13 – Pronađen mrtav muškarac na ulici, sumnja se na ubistvo

Jedna muška osoba pronađena je rano jutros mrtva u severnom delu Kosovske Mitrovice i sumnja se da se radi o ubistvu. U toku je policijski uviđaj.

"Jutros oko 05:20 prijavljeno je policiji da je u ulici Cara Dušana pronađeno beživotno telo, za sada, neidentifikovanog muškarca. Nije pronađen nijedan lični dokument. Na telu su vidljivi tragovi krvi u predelu stomaka, zbog čega se sumnja na moguće ubistvo. U ovom trenutku ne mogu ništa više da kažem, jer je uviđaj u toku, istražitelji su još uvek na licu mesta," rekao je za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za Sever Besim Hoti.

Telo se nalazi pored automobila marke Ford fokus, sive boje, koje je parkirano na sredini ulice, a sa otvorenim vratima sa vozačeve strane, u blizini Međunarodnog poslovnog koledža, saznaje KoSSev sa lica mesta.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.