Severna Mitrovica i Zvečan od jutros bez vode zbog prekida snabdevanja iz južnog dela

Stanovnici Severne Kosovske Mitrovice i Zvečana od jutros su bez vode, zbog prekida snabdevanja iz Južne Mitrovice. Nije poznato, međutim, kada će se vodosnabdevanje u ovim mestima na Severu Kosova normalizovati, te šta je uzrok nestanka vode.

"Isključili su nas sa južne strane, oni imaju vodu, mi je nemamo," kazao je u kratkoj izjavi za KoSSev direktor JKP "Vodovod Ibar", Miodrag Ralić.

On, međutim, nije mogao da da više detalja o razlozima prekida vodosnabdevanja, kao i kada će se ono normalizovati, ali je dodao i "da se čini sve" kako bi se ovaj problem što pre rešio.

Severna Kosovska Mitrovica i Zvečan se vodom snabdevaju iz fabrike vode koja se nalazi u Šipolju, u Južnoj Mitrovici. A, stanovnici Severne Kosovske Mitrovice i Zvečana takođe su krajem januara gotovo ceo dan bili bez vode zbog prekida iz južnog dela grada. Ni tada nije bio poznat razlog isključivanja vode.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.