Šef Konjufcinog kabineta: Ovog puta Srbija će dobiti zasluženo

FOTO: Fejsbuk stranica Iljira Krćeljija

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Iljir Krćelji (Ilir Kërçeli), šef kabineta predsednika (skupštine) Gljauka Konjufce (Glauk Konjufca), rekao je da će na sastanku u Ohridu „Srbija dobiti zasluženo“.

U tekstu na Fejsbuku u subotu, nakon završetka prvog dela sastanka premijera Kosova Aljbina Kurtija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ohridu, Kerčelji je kazao da se „Srbija vraća iz Ohrida, destruktivna kao i uvek”.

„Osim toga, ovaj put će dobiti i šta je zaslužila. Ne postoji nijedno udruženje koje krši Ustav i narušava integritet i suverenitet Republike Kosovo. #sa premijerom“, napisao je on.

Kurti i Vučić završili su prvi deo sastanka u popodnevnim časovima. Kako saznaje KOHA, strane će se vratiti za pregovarački sto.

U Ohridu se raspravlja o planu implementacije evropskog predloga.

O francusko-nemačkom predlogu koji je u međuvremenu preimenovan u Evropski, a potom postao Sporazum Evropske unije, čitajte na našoj tematskoj stranici: Evropski predlog

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.