Rukovodstvo ŽOK „Vidovdan“ podnelo ostavke, sutra turnir u Lapljem Selu

ŽOK Vidovdan
FOTO: ŽOK „Vidovdan“

Rukovodstvo ženskog odbojkaškog kluba „Vidovdan“ Donja Gušterica iz Gračanice podnelo je juče neopozive ostavke i saopštilo je da će se šesti Međunarodni Vidovdanski turnir u odbojci za devojčice, uprkos najavama o otkazivanju, ipak održati sutra u Lapljem Selu.

Šesti Međunarodni Vidovdanski turnir koji je trebalo da se održi od 21. do 23. juna u Lapljem Selu, kako je nedavno saopšteno iz ŽOK „Vidovdan“ otkazan je, a zbog „potpunog izostanka institucionalne podrške i pomoći“. Ubrzo zatim, rukovodstvo kluba najavilo je  podnošenje ostavki na svoje funkcije, što su i učinili na juče održanoj godišnjoj skupštini kluba.

Međutim, turnir koji je bio otkazan ipak će biti održan sutra u novoj Sportskoj hali u Lapljem Selu, u 13 časova, uz pomoć prijateljskih klubova, poručuju iz ŽOK „Vidovdan“.

„Turnir se, iako u minimalnom obliku, bez ikakve institucionalne podrške održava uz pomoć naših velikih sportskih prijatelja, ekipa OK „Janta-volej“ iz Skoplja, OK „Radan“ iz Lebana i OK „Sokolica“ iz Zvečana koje će poslati svoje timove i time će nam pomoći da i pored svih nedaća održimo naš turnir“.

Pozivaju sve ljude da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i pruže podršku odbojkašicama OK „Vidovdan“ kao i njihovim gošćama.

Nova izborna skupština kluba je zakazana za 2. septembar, a dotle će vođenje tehničkih poslova preuzeti dosadašnji direktor ŽOK „Vidovdan“, Ivan Šubarić.

Pročitajte još:

ŽOK Vidovdan: Otkazan turnir zbog nedostatka institucionalne podrške, rukovodstvo kluba najavilo ostavke

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.