Ronioci rano jutros pronašli jedno beživotno telo u jezeru "Gazivode"

11:00 – Policija potvrdila: Pronađen Dušan Nikolić
 
Regionalni komandir kosovske policije  za sever Kosova, Nenad Đurić, potvrdio je za KoSSev da je beživotno telo, koje je rano jutros pronađeno u jezeru Gazivode, identifikovano kao  Dušan Nikolić (35), jedan od dvojice nestalih mladića, za kojim se tragalo od prošle nedelje kada je došlo do sudara dva motorna čamca na ovom jezeru.

Povezani članci: 

Podvodnom kamerom pretražuju Gazivode; stigli ronioci i iz Beograda

Potraga za nestalim mladićima još uvek bez rezultata

I ronioci iz Kragujevca od jutros u potrazi za nestalim mladićima

Na Gazivode stižu ronilačke jedinice iz Prištine i KFOR-a i započinju dubinsku pretragu

Trodnevna žalost u Kosovskoj Mitrovici zbog smrti mladića na jezeru Gazivode

U sudaru glisera na jezeru Gazivode dva lica poginula, dva nestala

 
“Jutros oko 7 časova, pronađeno je beživotno telo za koje je nakon identifikacije utvrđeno da se radi o Dušanu Nikoliću (35), mladiću za kojim se tragalo nakon nesreće koja se desila prošle nedelje na jezeru Gazivode. Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, telo je predato porodici,” rekao je Đurić.
 
U ovoj nesreći stradali su Petar Mirković (28) i Vladan Stašić (34), koji su odmah po nesreći i pronađeni. Za četvrtim mladićem, Aleksandrom Miletićem (35) se i dalje intenzivno traga, rekao je Đurić.
 
07:43 – Pronađeno beživotno telo u jezeru "Gazivode"
 
Ronici su u ranim jutarnjim časovima, u jezeru "Gazivode", pronašli danas beživotno ljudsko telo, potvrdio je za KoSSev regionalni komandir KPS-a za Sever, Nenad Đurić. On nije mogao, međutim, da potvrdi da li se radi o jednom od nestalih mladića za kojima se traga od prošlog ponedeljka, a koji su nestali u sudaru dva motorna čamca, dodavši da je na teren upravo krenula i istražna jedinica, te da će u toku dana imati više informacija.
 
KoSSev iz neimenovanih izvora saznaje da se pretpostavlja se da se radi o nestalom D.N.
 
 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.