Rezultati kandidata Srpske liste za Severnu Mitrovicu

Srpska lista miting Srpska lista kampanja Ksenija Božović
FOTO: KoSSev

Kosovska Centralna izborna komisija počela je da objavljuje rezultate kandidata po biračkim mestima. Od srpskih sredina, do sada su objavljeni podaci samo iz opština na Severu. Juče su objavljeni rezultati za opštine Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, a kasnije u toku dana, objavljeni su i rezultati za opštinu Severna Mitrovica.

Na 26 biračkih mesta u Severnoj Mitrovici birači su u najvećoj meri glasali za kandidate pod rednim brojevima 1, 2, 3, 4, 5. Najviše glasova od pojedinačno je osvojio nosilac liste i poslanik u bivšem sazivu Skupštine Kosova, kao i nekadašnji odbornik u S.O. Severna Mitrovica, Igor Simić koji je dobio 5.332 glasova.

Posle Simića, po broju glasova u Severnoj Mitrovici sledi takođe bivši poslanik u Skupštini Kosova, Zoran Mojsilović, sa 5.000 glasova i Miljana Nikolić, direktorka zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Detaljnu raspodelu glasova po kandidatima pogledajte u tabeli u nastavku.

Severna Mitrovica
Severna Mitrovica

Povezani članci:

Rezultati kandidata Srpske liste po biračkim mestima u opštinama Zubin Potok, Zvečan i Leposavić

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.