Regionalna konferencija Aktivne Srbije za KiM: Potpuna podrška Aleksandru Vučiću

Ova vest je deo rubrike IZBORI,  april 2016.


Nova politička stranka koju predvodi Dušan Janjić – Aktivna Srbija, odnosno Regionalna konferencija ove stranke za KiM saopštava da je podržala premijera Srbije Aleksandra Vučića na predstojećim srpskim parlamentarnim izborima koji će se održati u aprilu.

"Svojim stavovima i delovanjem dajemo potpunu podršku politici Aleksandra Vučića, na predstojećim izborima za Skupštinu Srbije, 24. aprila 2016 godine," ističe se u saopštenju Regionalne konferencije Aktivne Srbije za KiM. 

"Politici normalizacije, napretka, evropske budućnosti, bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji i politici Srbije koja pobeđuje," dodaje se dalje.

Iz Regionalne konferencije Aktivne Srbije za Kosovo i Metohiju poručuju da su samo "jedinstveni, bez ličnih i drugih sujeta podrška srpskoj zajednici na Kosovu u borbi za dostojanstven opstanak".

Saopštenje je potpisala sekretar Regionalne konferencije ove stranke – Marina Lazarević. Intervju sa liderom Aktivne Srbije, Dušanom Janjićem, koji je KoSSev nedavno uradio, možete pročitati OVDE.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.