Razbijali izloge na kioscima gradske pijace noćas u K.Mitrovici, uhapšeni nakon neuspelog bega

FOTO: KoSSev/Ilustracija

Kosovska policija uhapsila je noćas u severnom delu Mitrovice dve osobe srpske nacionalnosti, nakon što su, takođe tokom noći, na gradskoj pijaci pokušali da obiju nekoliko kioska.

Policija je noćas oko 01.48 dobila informaciju da na pijaci koja se nalazi u blizini glavnog mosta, u ulici Kolašinska, ova dva lica razbijaju prozorska stakla na kioscima.

Izlaskom na lice mesta, službenici su uočili dve osumnjičene osobe koje su, kako se navodi u saopštenju KP, odmah pobegle sa lokacije.

„Službenici su nastavili da ih prate i uspeli su da ih zaustave u ulici Kralja Petra oko 02.30 časova“, preciziraju iz KP.

Radi se o licima sa inicijalima A.R. i L.V, koja su odmah privedena u policijsku stanicu Direkcije Sever.

Njima je, po nalogu tužioca, odmah određeno zadržavanje do 48 sati a terete se za „teška krađa u pokušaju“.

Policija je ujedno u istom saopštenju pozvala građane na saradnju.

„Da bude još bolja, da se pojača razmena informacija i da se blagovremeno prijavljuju slučajevi – kako bi se isti i sprečili, istražili i kako bi se izvršioci krivičnih dela priveli pravdi“, poručuju.

Inače, ovo je drugi slučaj obijanja prodavnica i kioska u severnom delu Mitrovice za manje od 10 dana.

Prošlog ponedeljka obijena su čak četiri u blizini crvenog solitera. I tada je policija uspela da uhapsi osumnjičenog, kod kog su potom pronađene i narkotičke supstance.

O tome se podsetite u:

Obijeno više lokala u blizini crvenog solitera u K.Mitrovici, kod osumnjičenog pronađena droga



Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.