Pucnji u Donjoj Gušterici, nema povređenih

Donja Gušterica
FOTO: mapcarta.com

Nepoznata osoba je u Donjoj Gušterici ispalila hice na lokal u sklopu kuće direktora OŠ „Knez Lazar“ Dragana Maksimovića i automobil njegovog zeta.

Tom prilikom probijeno je staklo na lokalu, oštećena fasada na kući i napukla šoferšajbna na automobilu, a na sreću niko nije povređen. U tom trenutku u kući su se nalazili roditelji direktora osnovne škole u ovom mestu, prenela je RTV Gračanica.

Policija je na poziv Dragana Maksimovića odmah došla i izvršila uviđaj, a da ceo slučaj nije ni malo bezazlen potvrđuje i sinoć ponovljena situacija.

Kako je za RTV Gračanica izjavio Maksimović, oko 20:40, u blizini njegove porodične kuće u Donjoj Gušterici, ponovo su se začuli pucnji i zvuk udarca kamenica.

On kaže da ne može ni da pretpostavi ko i zašto želi da naudi njemu ili nekom od članova njegove porodice.

Navodi da je posle povratka sa posla zatekao roditelje ispred kuće, koji su bili zabrinuti.

„Pokazali su mi polomljeno staklo na prozoru od lokala. U prvi mah mislili smo da je u pitanju dečija igra i da je neko kamenicom nehotice polomio staklo. Nakon nekog vremena, došao je kod nas naš zet, koji je pozajmio traktorsku prikolicu, a čiji je auto bio parkiran nedaleko od lokala. Kada je ulazio u svoj automobil primetio je da je šoferšajbna probijena, prema našoj pretpostavci, vazdušnom puškom. Tada smo o svemu obavestili policiju, koja je izvršila uviđaj“, ispričao je Maksimović.

Posle svega, kako je naveo, i sinoć oko 20.40, dok je sa prijateljem stajao u dvorištu, ponovo si začuli pucanj, i nešto što je ličilo na udarac kamenicom.

„Opet smo pozvali policiju i obavestili nadležne o novom incidentu”, rekao je Maksimović, koji vidno potresen ističe da je uplašen za svoju porodicu.

Naglašava da ni sa kim nije u lošim odnosima, pa ne može ni da pretpostavi šta je uzrok svemu.

Od nadležnih u policijskoj stanici u Gračanici informacija da je uviđaj izvršen i da je istraga u toku.

RTV Kim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.