Prvi WordPress meetup u Kosovskoj Mitrovici

Foto: W3 LAB Digital Agency
Foto: W3 LAB Digital Agency

Prvi WordPress meetup (sastanak) u Kosovskoj Mitrovici održaće se 1. marta u 17 časova na Fakultetu tehničkih nauka. Događaj je prvenstveno namenjen ljudima zainteresovanim za IT i WordPress, navode iz WordPress Srbija.

WordPress, danas kao jedna od najmoćnijih i najjednostavnijih platformi za blogovanje i izradu sajtova, stvorila je veliki broj „zajednica“ širom sveta.

Glavna i centralizovana grupa WordPress zajednice u Srbiji, od trenutka svog postojanja pa do danas, u više od 10 gradova, organizuje predavanja i događaje koji imaju za cilj razmenu iskustava. Njima će se uskoro pridružiti i Mitrovica.

Za posetioce prvog mitrovičkog meetup-a koji je organizovan u saradnji WordPress Srbija i W3-lab obezbeđena su predavanja koja se vezuju za pravila ponašanja u IT svetu, kao i osnove optimizacije web sajta za pretraživače, a koncipirane su tako da odgovaraju svima, pa i onima koji tek planiraju da zakorače u ovaj svet.

Događaj je besplatan, a zainteresovani se mogu prijaviti ovde.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.