Priština: Policija u automobilu nije pronašla ništa, vozač bio u Gračanici

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

20:00 – Policija u automobilu nije pronašla ništa, vlasnik bio u Gračanici

Kosovska policija potvrdila je da u napuštenom automobilu ispred hotela Grand nije pronađeno ništa i da se očekuje da vozač preuzme auto.

Redžep Sijarina iz Kosovske policije otkrio je detalje ovog događaja koji ukazuju na to da je vozač bio u Gračanici sa sveštenikom, koji je obavljao verski obred.

"Oko 15 časova, vozač je parkirao vozilo i krenuo prema trgu. U vozilu je pronađen telefon i novac – srpski dinari. Vozač je u Gračanici sa sveštenikom koji obavlja verski obred. U stanici je vozačev brat koji je kazao da će dođi da preuzme auto," rekao je on.

18:24 – Priština: Policija blokirala ulaz u Grand, sumnjivo vozilo beogradskih registracija 

Kosovska policija je blokirala ulaz u hotel Grand, u Prištini, nakon što je dobila informaciju o sumnjivom automobilu sa beogradskim tablicama.

Portparolka policije za region Prištine, Fljorije Ahmeti, potvrdila je za Koha.net da policija radi na slučaju, bez davanja detalja.

"Sivi Opelov model pronađen je napušten danas oko 16 časova ispred ulaza u Grand. Policija se bavi ovim slučajem," rekla je ona.

 

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.