Priština: Muškarac ubio ženu pa izvršio samoubistvo

Izvor: Gazeta Express (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Danas oko 12 časova u ulici „Fitim Duraku“ u Prištini, usled korišćenja vatrenog oružja, preminule su dve osobe.

Sedamdesettrogodišnji muškarac H.C. pucao je vatrenim oružjem u svoju 66-godišnju ženu Z.C., a zatim izvršio samoubistvo. Medicinski tim takođe je konstatovao smrt šezdesetšestogodišnje žene, prenosi Gazeta Express. Motivi ovog tragičnog događaja još uvek nisu poznati.

„Na licu mesta policija je pronašla dve osobe – jednu mušku, ubijenu vatrenim oružjem i  drugu žensku ranjenu, a koja nije izdržala povrede nanete vatrenim oružjem.

Smrt žrtve H.C. (muškarca, 73) konstatovao je medicinski tim na licu mesta, dok je smrt žrtve Z.C. (žene, 66) konstatovao medicinski tim u Univerzitetskom medicinskom centru,“ saopštila je policija.

Na osnovu preliminarne istrage regionalnih istražitelja i kriminalističkih tehničara, pretpostavlja se da je H.C. prvo povredio žrtvu Z.C., a da je nakon toga izvršio samoubistvo vatrenim oružjem koje je takođe pronađeno u njegovoj blizini.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.