Prijavljen nestanak motocikliste iz Beograda na Kosovu; KP: U toku je potraga

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovskoj policiji u Leposaviću prijavljen je nestanak muškarca M. I. (1989) koji se juče iz Beograda uputio ka Gračanici. Potraga je u toku, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije regiona Sever, Branislav Radović.

Od ranih popodnevnih sati na društvenim mrežama deli se objava o nestanku mladića iz Beograda, Ivana Miloševića. Kako se navodi, on je ušao na Kosovo preko prelaza Jarinje, nakon čega mu se gubi trag.

Portparol Kosovske poilcije regiona Sever, Branislav Radović, potvrdio je za KoSSev da je oko 13.20 policijsku stanicu u Leposaviću pozvao V. Ž. iz Beograda koji je prijavio nestanak svog druga M. I.

Policiji je prijavljeno da je M. I. juče oko 14.30 ušao na teritoriju Kosova preko Jarinja sa motorom marke Suzuki, sive boje i sa registarskim oznakama „BG“, a nakon čega više nisu bili u kontaktu sa njim.

Prema prijavi M. I. se uputio ka Gračanici kako bi posetio druga M. M.

Radović kaže za KoSSev da je u međuvremenu policijska stanica u Leposaviću stupila u kontakt sa R. J., koji se kretao kamionom iz pravca Leška ka Mitrovici.

Ova osoba je kazala da se ispred njega kretao motor koji odgovara opisu motora koji se tražio.

Na skretanju kod srpskog groblja u Rudaru vozač kamiona je skrenuo u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je navodno nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine, rečeno je policiji.

Radović kaže za KoSSev da je dalja potraga u toku.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.