Prijateljski mini kup malih fudbalera iz Kosovske Mitrovice i Gračanice

Mali fudbaleri FK "Rudar" proveli su dan družeći i takmičeći se sa svojim 'kolegama' iz različitih klubova iz Kosovske Mitrovice i Gračanice. Na terenima Osnovne škole "Branko Radičević" održan je prijateljski mini kup. Uz Rudar, takmičili su se Trepča, škola fudbala "Pionir 028" i, takođe, škola fudbala iz Gračanice "28. Jun". Uz mališane su ovoga puta bili njihovi roditelji, koji su uz trenere navijali i bodrili ih. Najbolji je bio domaćin – FK "Rudar".  

Bilo je dosta dobrih i neizvesnih utakmica, puno borbe, navijanja sa tribine, lepih golova, a i utakmica koje su rešene penalima – ovako današnju atmosferu opisuju iz pobedničkog kluba. 

Mališani su se takmičili po grupama. U prvoj grupi prvo mesto osvojio je Rudar, drugo 28. Jun, treće, Pionir 028 i četvrto Trepča

U drugoj grupi nešto izmenjen redosled. Prvo je zadržao Rudar, drugo mesto je osvojio Pionir 028, treće klub iz Gračanice – Jun. 028, a četvrto Trepča.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikola Ilić iz Rudara. 

Rudar je stari mitrovički klub, osnovan je 1932. godine.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.