Prezentacija IT Bootcamp škole u subotu u „Akvarijusu“, prijava kandidata sa KiM u toku

IT BOOTCAMP
FOTO: IT Bootcamp

IT Bootcamp škola oktobra meseca organizuje online besplatnu nastavu za polaznike sa KiM koji nemaju formalno obrazovanje a žele da zavire u IT svet. U toku je prijava kandidata. S ciljem bližeg predstavljanja programa nastave, ove subote će od 17 časova u mitrovičkom KC „Akvarijus“ biti održana prezentacija škole.

Gosti  „Akvarijusa“ biće Petar Marković, donator i osnivač škole, Barbara Petrović, direktor škole Beograd i Milena Đorđević, koordinator škole Niš.

Osnovni cilj IT Bootcamp neprofitne škole je da polaznici, koji uspeju da prođu vrlo intenzivne i zahtevne kurseve, steknu prekvalifikaciju, najpraktičnije i upotrebljivo znanje i tako pronađu radna mesta u IT sektoru.

Kandidati koji kroz proces selekcije budu najuspešniji među prijavljenima, biće polaznici kursa Razvoj veb stranica (PHP + WP).

Usled pandemije koronavirusa, predavanja će biti organizovana online putem.

IT Bootcamp škola je osnovana od strane građana Srbije iz dijaspore, a izvodi se u strateškoj saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

Zainteresovani kanidati mogu da se informišu o školi i prijave se putem sajta IT Bootcamp.

Povezani članci:

IT Bootcamp škola organizuje online besplatnu nastavu za polaznike sa KiM

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.