Pretražuje se teren obala Ibra u potrazi za nestalim muškarcem iz Zvečana

Još uvek nema informacija o muškarcu koji je 2. aprila nestao iz Zvečana, a koji je prethodno ostavio i oproštajno pismo. Pripadnici Kosovske policije, uz porodicu koja je njegov nestanak prijavila policiji i dalje tragaju. U potragu su se uključili i meštani koji pretražuju teren duž Ibra, s obzirom na činjenicu da je u oproštajnom pismu navedeno da će se ovo lice udaviti u Ibru, potvrdio je za KoSSev zamenik regionalnog komandira Kosovske policije, Besim Hoti​. Policija vodi slučaj kao nestalo lice, a obavešten je i tužilac.

Nestali muškarac je '52 godište, poreklom iz sela Gojbulja, iz opštine Vučitrn, a živeo je kod sestričine u Zvečanu, rekao je Hoti.

Iz policije potvrđuju i da za sada jedini trag koji imaju jeste oproštajno pismo u kojem se navodi da će se ovaj muškarac udaviti u Ibru. Sada su se i meštani uključili u potragu, koji pretražuju teren obala ove reke.

U ranijoj izjavi za KoSSev Hoti je naveo da Kosovska policija sarađuje sa porodicom kako bi se nestalo lice što pre pronašlo, a zbog oproštajnog pisma koje je ovo lice ostavilo, razmatra se mogućnost izvršenja samoubistva.

 

 

 

 

 

Besim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.