Predsednik Albanije stiže na Kosovo, KP najavila privremenu obustavu saobraćaja na pojedinim deonicama

bajram begaj
FOTO: Albanian Post

Novi predsednik Albanije, Bajram Begaj, boravi u zvaničnoj poseti Kosovu. Kosovska predsednica najavila je da će se danas sastati sa njim, a Kosovska policija da će na pojedinim deonicama doći do privremene obustave saobraćaja.

Iz kosovskog predsedništva saopšteno je krajem prošle nedelje da će Vjosa Osmani danas dočekati kolegu iz Albanije koji boravi na Kosovu povodom početka svog mandata.

Planiran je sastanak, a potom i zajednička konferencija za štampu.

U vezi sa posetom predsednika Albanije oglasila se i Kosovska policija, navodeći da će biti angažovani na održavanju javnog reda i omogućavanju slobodnog kretanja delegacije iz Albanije.

Najavili su privremene prekide saobraćaja u kraćim vremenskim intervalima na deonicama puteva kojima će se kretati delegacija i na kojima će se vršiti službene aktivnosti.

Najavili su i da će policijski službenici biti angažovani na preusmeravanju saobraćaja na alternativne puteve.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.