Predložena imena za novi bord Trepče, među njih 24 i Srbin Goran Lazić

Izvor: Zeri (Tekst je izvorno preveden sa albanskog osim naslova koji je adaptiran)

Premijer Aljbin Kurti učestvovao je danas u ponovnom otvaranju carinskog terminala u prostorijama Trepče, gde se očekuje formiranje novog stalnog odbora.

„Sedam godina kasnije otvaramo carinski terminal, vraćamo Trepči ono što nam je oduvek pripadalo i ispravljamo štetu koja joj je naneta. U Carinskom terminalu Trepča tada je radilo 24 radnika koji su ostali bez posla kada su uklonili carinski terminal iz ovog prostora“, rekao je Kurti, prenosi „Zeri“.

Ovo centralno javno preduzeće Kosova radi sa izvršnim i upravnim odborom. Ovaj odbor je među glavnim organima preduzeća. Mnoge kritike koje je i sam Kurti imao tokom godina sastoje se u tome da je odbor bio zarobljen (koruptivan prim.red.) Krug ljudi koji su se nadmetali da budu deo odbora suzio se.

„Zeri” je objavio imena kandidata koji su se kvalifikovali za testiranje na usmenom intervjuu, u procesu koji prati i britanska ambasada.

Lista kandidata sastoji se od 24 osobe, a to su: Seljim Ljuljaj, Goran Lazić, Adem Zogjani, Šaćir Redžepi, Avdilj Hasani, Muharem Peci, Fatos Krasnići, Fadilj Begu, Dževdet Tahiri, Kimete Gaši, Nezir Rama, Muharem Mustafa, Hasa Hejzulahu, Šukuri Sadiku, Bahri Hiseni, Fatmir Gerguri, Betim Eljezaj, Ibrahim Krasnići, Muhamet Sadiku, Esat Peci, Bujar Biljali, Ljuljzim Redžepaj, Safet Sadiku i Gezim Kastrati.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.