Predavanje na temu „Tamni i mračni koridori moći“ sutra u Gračanici

FOTO: Dom kulture Gračanica

Predavanje na temu „Tamni i mračni koridori moći“, u organizaciji Doma kulture „Gračanica“, biće održano sutra u 17 časova u čitaonici „Darinka Jevrić“.

Autor knjiga „Mračni koridori moći“ i „Tamni koridori moći“ Miša Đurković govoriće o međunarodnim organizacijama koji su svojim radom i delovanjem „u dobroj meri“ odredile sudbinu srpskog naroda u 20. veku.

Kako su naveli iz pomenutog Doma kulture, on će govoriti i o odnosu masona i rimokatoličke crkve prema srpskom narodu, o delovanju agenata NКVD-a i Кominterne u kulturnom ratu za duše srpskog naroda, ali i o savremenom položaju Srbije i njenim geopolitičkim perspektivama, kao i o pitanju КiM i njegovim perspektivama.

Đurković je rođen 1971. godine u Beogradu. Diplomirao je i magistrirao filozofiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu gde je 2005. godine i doktorirao a doktorska teza je bila „Liberalizam i država: politička filozofija Džona Stjuarta Mila“.

Zaposlen je kao naučni savetnik na Institutu za evropske studije u Beogradu.

Bavi se političkom i pravnom teorijom, fenomenima popularne kulture i procesima evropskih integracija.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.