Povređen pogranični policajac na Severu Kosova, kamenovan automobil, osumnjičeni uspeo da pobegne

Pogranična policija - granica

Vest je ažurirana

Pripadnik pogranične jedinice Kosovske policije povređen je danas na Severu Kosova prilikom transporta lica osumnjičenog za ilegalan ulazak na Kosovo, kada su nepoznata lica preprečila put i kamenovala automobil kojim je osumnjičeni prevožen u policijsku stanicu, potvrdio je za KoSSev, Besim Hoti  iz Kosovske policije. Osumnjičeno lice je uspelo da pobegne, njegov identitet je poznat policiji i za njim se traga.

Pogranična jedinica Kosovske policije jutros oko 10 časova  u blizini prelaza Brnjak zaustavila je jedno lice zbog ilegalnog ulaska na Kosovo.

Prilikom sprovođenja osumnjičenog njegovim privatnim vozilom do policijske stanice, grupa nepoznatih lica preprečila je put i napala policajca koji se nalazio u pratnji osumnjičenog.

Osumnjičeni je uspeo da pobegne, a policajcu su nanete lakše telesne povrede.

Hoti poručuje da se trenutno sprovodi regionalna istraga, da je identitet osumnjičenog poznat i da se za njim kao i grupom lica koja su napala policajca aktivno traga zbog napada na ovlašćeno službeno lice.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.