Počela ski sezona na Brezovici

Ski sezona na Brezovici počela je nešto kasnije nego prethodnih godina, pošto do prošle nedelje na stazama nije bilo dovoljno snega.  Sada ima i snega i turista, kažu u Ski centru.

Direktor Ski centra Brezovica, Dragan Redžić, kaže da je posećenost dobra i da očekuje uspešnu skijašku sezonu.

"Dugo očekivane padavine su sve nas u Ski centru obradovale. Ima dovoljno snega na svim stazama, staze su otvorene i rade, rade i žičare, 'Velika livada', 'Lavlja vrata' i ski lift , tako da svi mogu da se skijaju. Mi smo za sada zadovoljni posetom. Očekujemo da ljudi dolaze, a u februaru očekujemo i organizovane posete iz Albanije, Makedonije, kao i goste iz Prištine," kaže Redžić.

Iz Ski centra apeluju na sve koji planiraju da dođu u ovo turističko mesto da svoja vozila adekvatno opreme za uslove na planini.  

Na Brezovici je trenutno najviše domaćih gostiju, a ima i posetilaca iz Makedonije. Ljubitelji skijanja kažu da rado dolaze na ovu planinu jer su uslovi za skijanje izuzetni. Pojedini tvrde da Brezovica ima najbolje ski terene na Balkanu.

Radio Kim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.