Pesmom za Emiliju

Humanitarni koncert "Pesmom za Emiliju" biće održan danas na platou Tehničke škole u Kosovskoj Mitrovici sa početkom u 19 časova. Koncert se organizuje kako bi se sakupila novčana sredstva za pomoć petogodišnjoj Emiliji Marković iz Zvečana, koja boluje od cerebralne paralize.

Iako mala Emilija zbog bolesti nije u stanju da samostalno stoji, hoda, priča i da se hrani, postoji šansa da se kvalitet Emilijinog života popravi.

Privatna klinika u Beču, kojoj su Emilijini roditelji prosledili istoriju bolesti male Emilije, potvrdila je da bi ona nakon terapije na ovoj klinici mogla da sedi i da bar donekle bude samostalna. Za lečenje na klinici u Beču porodici Marković je potrebno 10.500 eura. Međutim, Emilijini roditelji nisu u mogućnosti da sami plate lečenje.  

Kupovinom karte za koncert "Pesmom za Emiliju" donirate novac za Emilijino lečenje. Takođe, oni koji ne budu otišli na ovaj koncert, a žele da pomognu, novac mogu uplatiti i na sledeće račune: Dunav banka – 360-2540000001683-02 i devizni račun ProCredit banke – 1160-633754-0001-28.

Na koncertu koji je organizovan na inicijativu Tomice Simića, učestvovaće devet izvođača.  

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.