Opština K.Mitrovica: Sutra počinje konkurs za dodelu stanova u tri zgrade

KoSSev Korona mitrovica
FOTO: KoSSev

Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica raspisuje konkurs za dodelu stanova u tri novoizgrađene zgrade na teritoriji grada i to u ulici Zvečanskoj bb, Kolašinskoj bb i Nemanjinoj bb ulici. Podnošenje prijave počinje sutra, 12. oktobra, i trajaće narednih mesec dana, saopšteno je danas iz ove opštine.

Pravo učešća na konkursu imaju mladi bračni parovi i socijalno ugrožene porodice sa prebivalištem na području ove opštine koji nemaju adekvatno rešeno stambeno pitanje.

„Ono što je neophodno jeste da podnosilac zahteva dostavi pismeni zahtev i odgovarajuće dokaze koji su od značaja za ostvarivanje prava na dodelu stanova pisarnici Opštinske uprave u zgradi opštine Kosovska Mitrovica“, navodi se u saopštenju.

Detaljnije informacije o konkursu, uslovima i potrebnoj dokumentaciji zainteresovani mogu pronaći u Opštini Kosovska Mitrovica.

U nedelju se na Kosovu održavaju lokalni izbori.

Takođe, do kraja godine biće useljive još četiri zgrade, a obezbeđena su sredstva za izgradnju još dve zgrade.

PO Opštine Kosovska Mitrovica podseća da je od 2013. godine do današnjeg dana podeljeno oko 600 stambenih jedinica na području ove opštine.

Ističe se da je sredstva za realizaciju projekta obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.