OIK Severna Mitrovica: Nijedan član biračkih odbora se nije požalio na pritisak, pripreme bez problema

Svi članovi biračkih odbora političkih stranaka učestvuju na treninzima o radu biračkih odbora i nijedan se nije požalio na bilo kakav pritisak, niti su podneli zahtev za odustajanje – saopštio je predsednik Opštinske izborne komisije Severna Mitrovica, Slobodan Dimitrijević. U reakciji na raniju izjavu lidera GI SDP, Olivera Ivanovića – da se na njihove kontrolore na biračkim mestima za predstojeće lokalne izbore vrši pritisak – tvrdi i da se iz ovog političkog subjekta "plasiraju netačne informacije". 

"Želim da obavestim javnost da se pripreme za predstojeće lokalne izbore odvijaju bez ikakvih problema i u skladu sa planom rada," navodi Dimitrijević u saopštenju dostavljenom medijima.

Poziva na poštovanje rada OIK-a i traži da se "napadima na rad" ovog tela "ne sakupljaju politički poeni".

"Svim učesnicima i nama, kao nekome ko organizuje ove izbore, u interesu je da oni prođu u najboljem redu, a ove izjave tome ne doprinose," zaključuje predsednik OIK-a.Detaljnije o kosovskim  lokalnim izborima pratite na našoj tematskoj stranici​ "Lokalni izbori na Kosovu 2017." 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.