Od danas selektivna isključenja električne energije

Elektrodistribucija Kosovska Mitrovica od danas počinje sa selektivnim isključenjima neredovnih platiša utrošene električne energije na Severu Kosova, a isključenja neće biti vremenski ograničena.

Nakon što je ED KM sprovela akciju isključenja električne energije svim potrošačima električne energije po trafozonama, iz ove javne kompanije je saopšteno da će od danas isključenja električne energije biti izvršena onima koji nisu izmirili svoje dospele obaveze po računima za utrošenu električnu energiju za januar i februar 2015. godine.

Isključenja, međutim, neće biti vremenski ograničena, a odnosiće se, kako ističu iz ED KM, na sve kategorije potrošača – domaćinstva, zanatlije i privreda, u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku.

Iz ED KM istovremeno napominju da potrošači mogu svoje neplaćene račune da plate na šalterima poslovnih banaka i pošte, kao i na naplatnim mestima Elektrodistribucije Kosovska Mitrovica u četiri opštine na Severu Kosova.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.