Novi predsednik PO Goraždevca, i VD direktorka Zdravstvenog centra

Bivši predsednik Privremenog organa opštine Peć Miloš Dimitrijević predao je juče dužnost novom predsedniku Darku Kolašincu kojeg je Vlada Srbije imenovala 27-og aprila ove godine. Dimitrijević je smenjen na sednici Vlade Srbije sredinom januara.

Novoizabrani predsednik Privremenog organa opštine Peć, Darko Kolašinac poručio je svim građanima opštine da će se truditi da im obezbedi bolji život.

„Na sednici Vlade 27-og aprila ukazano mi je poverenje od strane Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije da budem imenovan za predsednika Privremenog organa opštine Peć. Nadam se da ću u budućnosti to poverenje opravdati. Trudiću se da se na svaki mogući način obezbedi bolji život svih meštana u svim povratničkim mestima na teritoriji naše opštine“, kazao je za Radio Goraždevac.

On se zahvalio nakon primopredaje dosadašnjem i dugogodišnjem predsedniku PO Milošu Dimitrijeviću.

Miloš Dimitrijević smenjen je sa mesta predsednika PO opštine Peć na sednici Vlade republike Srbije 26-og januara 2023. godne.

Mirjana Drigant novi je vršilac dužnosti direktorke Zdravstvenog centra Peć

Doktorka Mirjana Drigant na istoj sednici Vlade Srbije, 27. aprila imenovana je za novog vršioca dužnosti direktora Zdravstvenog centra Peć u Goraždevcu.

Zdravstveni centar u Goraždevcu nedavno je posetila i ministarka zdravlja Vlade Srbije Danica Grujičić i tom prilikom najavila nova zapošljavanja i ulaganja u za ovaj zdravstveni centar.

Radio GoraždevacPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.